Душ сонячний Aquaviva So Happy з мийкою для ніг, зелений DS-H221VE, 28 л

DS-H221VEТип товару Інші товариВиробник Aquaviva DS-H221VE 15437 зелений 15437блакитний 15437фіолетовий 15437антрацит 15437 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Душ сонячний Aquaviva So Happy - це відмінний варіант для установки на дачі, в саду або біля басейну. Розроблений для прийняття душу на відкритому повітрі. Накопичувальний резервуар розташований всередині корпусу. Нагрівання води відбувається за допомогою сонячних променів. Це забезпечує економію коштів і робить пристрій безпечним для навколишнього середовища. Виготовлений з ПВХ, стійкого до впливу корозії і ультрафіолету. Оснащений зручним одноважільним змішувачем і окремим краном для миття ніг.
Колір: зелений
Ємність баку: 28 л
Додатково
Одноважільний змішувач холодної і гарячої води
Просте підключення до садового шлангу
Розмір в упаковці 216x26x24 см
Вага в упаковці, кг 11
Виробник Formidra
Країна виробник Франція
Країна збірки Китай
Гарантія 24 місяці
Додаткові можливості Мийка для ніг
Тип душу Сонячний
Об'єм бака 28 л
Матеріал корпуса Пластик
Тип підключення Зовнішнє.
146