Протиковзний ПВХ настил Aquaviva синій, (5 мм, 0.9х15 м)

Aquaviva синійТип товару Інші товариВиробник Aquaviva Aquaviva синій 9098 синій 9098чорний 9098зелений 9098сірий 9098 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Протиковзне покриття Aquaviva запобігає послизненню дітей та дорослих на мокрій підлозі біля басейну, а також в аквапарках, саунах, душових та роздягальнях. Настил залишається сухим, так як вода з легкістю стікає на підлогу через спеціальні комірки. Покриття м'яке та комфортне для ходьби.
Ціна вказана за 1 рулон.
Настил захищає підлогу від пошкоджень та запобігає зносу лінолеуму, ламіната, плитки та інших видів декоративного оздоблення.
Пластикові рулонні доріжки з ПВХ легко чистяться і укладаються – просто розріжте рулон і створіть потрібну конфігурацію покриття.
Колір: синій
Товщина: 5 мм
Розмір рулону: 0.9х15 м
Матеріал: ПВХ (полівінілхлорид)
Додатково
Розмір рулону: 0.9х15 м
Площа рулону: 13.5 м²
Міцність: 2.6 кг/м²
Запобігає послизненню
Знижує навантаження на хребет та ноги
Амортизує падіння та захищає від травм
Очищає взуття від вуличного бруду
Вага в упаковці, кг 35
Виробник Aquaviva
Гарантія 12 місяців.
32