Лайнер Aquaviva Blue

Aquaviva BlueТип товару Плівка ПВХ (лайнер) для басейнуВиробник Aquaviva Aquaviva Blue 910 1 м2 Лайнер Aquaviva Blue 1.65x25.2м 910Лайнер Aquaviva Blue 2.05 х 25.2 м 902 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

ціна вказана за 1 м2!!!
Плівка ПВХ для басейну або лайнер є універсальним матеріалом оздоблення басейну. Лайнер являє собою багатошарову ПВХ плівку, армовану сіткою з поліестеру. Це міцний і зносостійкий матеріал. Плівка ПВХ для басейну є не тільки оздоблювальним матеріалом, а й гідроізолювальним. У зв'язку з цим під час будівництва басейну та оздоблення його плівкою, як порівняти з оздобленням плиткою, заощаджуються гроші на влаштування гідроізоляції чаші, а також значно скорочується час будівельних робіт.
Зовнішній вигляд лайнера обмежений лише фантазією виробника: це може бути одноколірна плівка ПВХ для басейну або плівка з малюнком. Для облаштування сходинок басейну пропонується протиковзка плівка для басейну - вона має ребристу зовнішню поверхню.
Розкроєні листи плівки зварюють за допомогою фена прямо в чаші басейну, окремі місця можуть бути додатково проклеєні. Краї плівки кріпляться до борту басейну за допомогою спеціального профілю-куточка. Варто зазначити, що для басейнів, які будуть оздоблюватися лайнером, необхідно використовувати спеціальні заставні, які підходять для плівкового покриття.
Високоміцний, поліефірний армований матеріал покритий ПВХ
Товщина мембрани 1.5 мм
Межа міцності: MD ≧ 1300N / 5 см, TD ≧ 1300N / 5 см
Розтягнення на розрив: MD ≧ 16%, TD ≧ 16%
Стійкість на розрив: MD ≧ 250N, TD ≧ 250N
Стабільність розмірів: MD < 1%, TD < 1%
Міцність зчеплення: MD ≧ 50N, TD ≧ 50N
Стійкість до низьких температур: до -20℃
Вага рулону 1.65 м: 80 кг
Вага рулону 2.05 м: 100 кг
Виробник Aquaviva
Гарантія 10 років на гідроізоляцію.

Простий монтаж:
Для максимально швидкого і правильного монтажу лайнера необхідно використовувати спеціальні інструменти.Термічне плавлення феном для ПВХ дає змогу ідеальне склеювання мембрани за будь-якого вигину.Завдяки гнучкості, матеріал прекрасно вписується в басейни і СПА навіть складної форми.Під час зварювання двох ліній лайнера рекомендується робити нахлест 5 см.Обов'язково необхідно прогрівати обидві лінії для якісного результату. Застосування рідкого ПВХ CEFIL забезпечує 100%-ву герметичність на стиках зварних швів.




90