Мультитаблетки AquaDoctor MC-T 1 кг

10031Тип товару Для дезінфекціїВиробник AquaDoctor 10031 480
  • 0.4 кг(200г)
  • 1 кг(20г)
  • 5 кг(200г)
  • 50 кг(200г)

Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Для дезінфекції басейну активно використовують хлор. Крім знезараження потрібно проводити і додаткові маніпуляції, щоб вода в басейні не тільки не містила бактерій та інших шкідливих мікроорганізмів, а й була прозорою. Сучасні хіміки розробили універсальний хлор для басейну у вигляді таблеток 3 в 1.
Характеристики:
Торгова марка: AquaDoctor
Країна-виробник: Китай
Таблетки 200 грам
Вага: 1 кг
Таблетки комбі містять в собі чотири активні компоненти, що надають на воду дії різного роду. Хлор дезінфікує, альгіцид знищує водорості, флокулянт відмінно видаляє мікрозабруднення, що сприяють освітленню води, а регулятор підтримує рівновагу кислотно-лужного середовища.
Спосіб застосування.
Мультитаб випускається у вигляді білих таблеток, які з успіхом можуть використовуватися в штучних водоймах відкритого типу. Як і під час використання будь-якої іншої хімії для басейну, необхідно постійно за допомогою тестерів перевіряти рівень Ph води і рівень вільних частинок хлору.
Одна таблетка хлору для басейну розрахована на 15 кубометрів води. Періодичність застосування - 1 раз на 7 днів.
Увага! Після використання цього виду хімії для басейну необхідно контролювати кислотно-лужний баланс.
Зберігання:
Зберігати в щільно закритій тарі в сухому, провітрюваному місці. Уникати потрапляння сонячних променів. Термін зберігання 3 роки.
98