Швидкий хлор AquaDoctor C60 1 кг (гранули)

10051Тип товару Для дезінфекціїВиробник AquaDoctor 10051 447
  • 5 кг
  • 50 кг

Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Швидкий (шоковий) хлор для басейну.

Для дезінфекції басейну рекомендується використовувати особливі засоби. Хлоровані пігулки для басейну представлені в різних упаковках, але принцип дії у них один. Швидкий хлор руйнує всі органічні речовини, що спричиняють зростання хвороботворних бактерій. Він не містить кальцію і тому може використовуватися у воді будь-якої жорсткості.

Рекомендований для використання у воді з нейтральним кислотно-лужним балансом. Такий хлор для басейну не піддається впливу ультрафіолетових променів, що сприятливо впливає на активні частинки хлору.

Характеристики:

Торгова марка: AquaDoctor

Країна-виробник: Китай

Гранули

Вага: 1 кг

Як застосовувати.

Цей препарат має й іншу назву, шоковий хлор. Його застосовують для швидкого та ефективного результату. Ідеальне співвідношення компонентів не викликає адаптації хвороботворних бактерій, як іноді буває у випадку з аналогами уповільненої дії.

Таблетований хлор для басейну може застосовуватися щодня із розрахунку 100 г на 10 кубометрів води.

Для «ударної дози» як шокову терапію застосовується 100г на 10 кубометрів води.

Увага! Після застосування такого методу обробки не можна купатися в басейні 12 годин.

При помутнінні води використовують 100г на 10 кубометрів води. Після цього необхідно провести безперервну фільтрацію протягом 12 годин.

Якщо у басейні утворилися водорості, спочатку використовують хлоровані таблетки для басейну з розрахунку 100г на 10 кубометрів води, після чого додають альгіцид.

При використанні даного препарату рекомендується за допомогою тестерів постійно перевіряти рівень активного хлору у воді та її кислотно-лужний баланс.
76