Повільний хлор AquaDoctor C90-Т 1 кг

10021Тип товару Для дезінфекціїВиробник AquaDoctor 10021 472
  • 5 кг
  • 50 кг

Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Повільний (тривалий) хлор для басейну.

Дезінфекція басейну проводиться різними способами. Все залежить від його обсягу, форми, додаткових пристроїв, а також від частоти використання плавальної споруди за прямим призначенням. Найбільш поширеним способом є використання пігулок для басейну. У порівнянні з рідкими засобами, хлор для басейну у таблетованому вигляді програє у способі застосування, але його перевага в низькій ціні, при цьому якість продукту залишається на належному рівні.

Характеристики:

Торгова марка: AquaDoctor

Країна-виробник: Китай

Таблетки 200 грам

Вага: 1 кг

Перевага повільного хлору.

- Повільний хлор може застосовуватися з будь-якими фільтрованими установками.

- Завдяки стабільним частинкам хлору, препарат не схильний до впливу сонячних променів.

- Ця хімія для басейну розчиняється у воді без залишку.

- Таблетки для басейну застосовні у воді будь-якої жорсткості.

Тривалий хлор рекомендований для регулярного застосування. Це необхідно для проведення постійної дезінфекції води.

Спосіб застосування.

Цей вид хлору для басейну застосовують кожні 7-10 днів, по 1 таблетці (200 гр) на 30 кубометрів води. Засіб можна помістити в скімер або в плаваючий дозатор. Як і з будь-якими іншими препаратами, постійно слід перевіряти рівень вільних хлорованих частинок і кислотно-лужної рівноваги.

76