AquaDoctor pH Minus 5 кг

10065Тип товару Для корекції рH Виробник AquaDoctor 10065 566
  • 1 кг
  • 25 кг

Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Гранульований препарат AquaDoctor pH Minus призначений для зниження рівня pH за значення вище pH 7,4 - підвищена лужність води. Відрізняє висока хімічна чистота, легка розчинність і простота використання.
Дозування:
  • Препарат постачається у вигляді гранул
  • Для зниження рівня рН на 0.1 необхідно додати препарат АкваДоктор рН- з розрахунку 75 г засоби на 10 м³ води
  • Необхідно перевіряти рівень рН один раз в 1-2 тижні, а також після випадання опадів (для відкритих басейнів)
  • Продукція сертифікована
Для підтримки оптимального значення pH води в басейні (рН 7,0- pH 7,4) необхідно 1-2 рази на тиждень проводити вимірювання тестером рівня pH і відповідно до результатів додавати необхідну кількість препарату AquaDoctor pH Minus.
Розвести необхідну кількість препарату в окремій ємності до повного розчинення і вилити по периметру басейну. Максимальна пропорція для розведення - 500 грам на 5 літрів води.
Спосіб застосування:
Необхідно розчинити необхідну кількість препарату АкваДоктор рН- в окремій ємності, наприклад, у відрі. Переконайтеся, що відро чисте і не містить інших хімічних речовин. Наберіть приблизно половину відра води з басейну і додайте препарат. Обов'язковою умовою є повне розчинення препарату. Під час розчинення враховуйте, що для розчинення 500 г препарату необхідно мінімум 5 л води.
Отриманий розчин необхідно вилити по периметру басейну і включити фільтрувальну установку для повного перемішування. Не виливайте весь розчин перед скімером або всмоктувальними форсунками - концентрований розчин може пошкодити Вашу систему фільтрації. Не додавайте розчин у басейн, коли в ньому перебувають люди. Після додавання препарату необхідна технологічна перерва 30 хвилин - купатися не можна.
Заходи безпеки:
Не можна сипати сухий препарат прямо у воду басейну! Не виливайте розчин у басейн, поки засіб повністю не розчиниться у воді. Не змішуйте препарат з іншими хімічними засобами. Препарат є подразником - є небезпека пошкодження слизових оболонок людини. Не вдихати, не ковтати, працювати з препаратом у захисних рукавичках та окулярах у добре провітрюваному приміщенні.
Додавайте сухий препарат у воду, а не заливайте сухий препарат водою. Бережіть від дітей! У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води або 0,5% розчином карбонату натрію, звернутися до лікаря. У разі проковтування випити багато води, негайно звернутися до лікаря. При потраплянні в дихальні шляхи звернутися до лікаря. У разі потрапляння на шкіру - промити великою кількістю води, у разі подразнення шкіри звернутися до лікаря.
Торгова марка - AquaDoctor Країна - Туреччина Вид - гранули Вага - 5кг.
77