Альгіцид AquaDoctor AC 10л

10071Тип товару Від водоростей та каламутностіВиробник AquaDoctor 10071 1353
  • 20л

Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Нерідко власники басейнів ставлять запитання, цвіте басейн, що робити і як їх позбутися. Для початку варто дати визначення, що водорості - це живі мікроорганізми, яким для розвитку і розмноження необхідні певні умови. Ідеальні умови для них - це тепла вода й ультрафіолетові промені. Незважаючи на таке визначення, зелена вода в басейні геть відбиває бажання скупатися в ньому.
Характеристики:
Торгова марка: AquaDoctor
Країна-виробник: Китай
Рідина
Об'єм: 10 л.
Хімія для басейну проти водоростей.
Що потрібно додавати в басейн, щоб не цвіла вода? Існують спеціальні препарати, призначені для видалення, а також для профілактики появи водоростей. Найпоширеніший засіб, альгіцид, який, як відомо, вбиває водорості, але не знищує до кінця всі спори. Однак у концентрованому вигляді цей продукт небезпечний. Його вводять із розрахунку 200 грамів засобу на 10 літрів води і проливають по периметру басейну. Не містить важких металів і хлору, і тому його можна застосовувати в басейнах будь-якого типу. Додатковою перевагою цього препарату є те, що хвороботворні бактерії звикають до нього тривалий період.
Пам'ятайте, що хімію для басейну, що запобігає появі водоростей, додають у воду щотижня, у зазначеній на упаковці кількості.
Дозування:
Первинна (шокова) обробка: на 100 м3 води додати 2 літри складу.
Профілактична доза: раз на 5-7 днів додавати 0,5 л. на кожні 100 м3 води.
173