AquaDoctor pH Plus 5 кг

10069Тип товару Для корекції рH Виробник AquaDoctor 10069 722
  • 1 кг
  • 25 кг

Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Гранульований склад AquaDoctor pH Plus призначений для підвищення рівня pH при значенні нижче pH 7,0 - підвищена кислотність води. Є основною для правильної обробки води. Відрізняє висока хімічна чистота, легка розчинність і простота використання.
Опис:
Гранульований препарат AquaDoctor pH Plus призначений для підвищення рівня pH при значенні вище pH 7,0 - підвищена кислотність води. Відрізняє висока хімічна чистота, легка розчинність і простота використання.
Дозування:
Для підвищення рівня pH на 0.1 необхідно додати засіб з розрахунку 75 гр. складу на 10м3 води. Не застосовуйте перед фільтрацією.
Для підтримки оптимального значення pH води в басейні (рН 7,0- pH 7,4) необхідно 1-2 рази на тиждень проводити вимірювання тестером pH і відповідно до результатів додавати необхідну кількість препарату AquaDoctor pH Plus.
Розвести необхідну кількість препарату в окремій ємності до повного розчинення і вилити по периметру басейну. Максимальна пропорція для розведення - 500 грам на 5 літрів води.
Спосіб використання:
Розчиніть необхідну кількість засобу для підвищення рівня рН АкваДоктор рН+ в окремій ємності, наприклад, у відрі. Обов'язковою умовою є повне розчинення препарату, інакше гранули, що не розчинилися, зашкодять оздобленню Вашого басейну. Під час розчинення враховуйте, що для розчинення 500г препарату необхідно мінімум 5л води.
Торгова марка - AquaDoctor Країна - Туреччина Вид - гранули Вага - 5кг.
66