Активний кисень AquaDoctor Water Shock О2 1 кг

10078Тип товару Для дезінфекціїВиробник AquaDoctor 10078 730
  • Water Shock О2 5 кг

Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Водні процедури, до яких входять і регулярне купання в плавальній споруді - запорука здоров'я. Але здоров'я може бути зіпсоване, якщо вода в басейні кишить різними хвороботворними мікробами і бактеріями. Існує кілька методів знезараження води. Для дезінфекції басейну застосовується хлорний спосіб або активний кисень.
Характеристики:
Торгова марка: AquaDoctor
Країна-виробник: Китай
Гранули
Вага: 1 кг
Переваги дезінфекції киснем:
- Відсутність негативного впливу на шкірні покриви та слизову оболонку.
- Не має запаху.
- Крім знезараження, запобігає появі водоростей.
- Під час обробки басейну цим методом зникає ризик пошкодження поверхні конструкції.
Крім перерахованих вище сприятливих факторів, кисень для басейну освітлює воду.
Дозування:
Первинна доза: розчинити 30 гр. складу на 1 м3 води. Шокову дезінфекцію проводити кожні 40-60 днів.
Подальше дозування: додавати 15 гр. складу на 1 м3 води щотижня. Користуватися басейном можна після введення препарату через 2 години, попередньо перевіривши рівень активного кисню тестером кисню. Рівень його має бути 8 мг/л, за менших значень необхідно додати засіб у воду.
Зберігання:
Зберігати в щільно закритій тарі в сухому, провітрюваному місці. Уникати потрапляння сонячних променів. Термін зберігання 3 роки.
60