Теплообмінник Elecro G2I 30 кВт Incoloy

G2I 30Тип товару ТеплообмінникиВиробник ElecroМакс. об’єм басейну, м³. 21-30 G2I 30 15394 30 кВт 1539449 кВт G2I 49 18662122 кВт G2I 122 3298185 кВт G2I 85 24338Датчик протоки Elecrо 2705 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Elecro G2I - сучасний теплообмінник для басейну від англійських виробників. Ця модель компактна, універсальна і надійна. 
Трубчастий теплообмінник з чудовими нагрівальними властивостями. Підключення в систему фільтрації горизонтальне! Оптимальне рішення для застосування з газовими або паливними бойлерами, сонячними панелями та іншими тепловими агрегатами. Модель обладнана трубками зі сплаву incoloy (склад залізо-нікель-хром-молібден-мідь). Має високу стійкість до корозії, кислот та підвищених температур. Рекомендується використовувати з прісною водою.
Нагрівання води в басейні за допомогою цього теплообмінника здійснюється зі швидкістю 1 градус на годину. Потужність у 30 кВт дає змогу виконувати підігрів води в басейнах об'ємом до 30 м3. Максимальний тиск води з басейну - 4 бар, з котла - 4 бар.
Теплообмінник для басейну - саме те для швидкого й економічного нагріву води. Нагрівач трубчастий, обігріває басейн з високою швидкістю. Всього за кілька годин він здатний створити комфортні умови для плавання. На монтаж йде не більше 1 дня.
Корпус і кріплення цієї моделі зроблені з нержавіючої сталі AISI 316L. Це сприяє найвищій надійності та тривалому терміну служби.
Купити Elecro G2I - означає забезпечити стабільний і швидкий підігрів води в басейні на довгі роки. Якщо вам необхідний якісний нагрівач для басейну, то слід звернути увагу саме на цю модель. Вона підходить як для вуличних, так і для внутрішніх басейнів. Магазин ВодоМаг радий надати вам вигідні умови покупки.
Підходить для басейнів до 30 м3. Нагріє воду на 1 градус через 1 - 1,5 години.
Максимальний тиск ((вода з котла): 4 бар;
Максимальний тиск (вода з басейну): 4 бар;
Підключення (вода з котла): 1"
Підключення (вода з басейну): 1½"
Теплообмінник не комплектується датчиком протоки!
Комплектація:
Теплообмінник Elecro G2I HE 30
Фітинги для первинного контуру
Кишеня для термостату
Фітинги з'єднання, заглушка, прокладка
Кріпильна скоба
Інструкція
Підключення до котла, теплового насоса, системи сонячних батарей або іншого джерела тепла.
Країна: Велика Британія
Виробник: Elecro
Гарантія: 1 рік.
63