Цифровий контролер Elecro Heatsmart Plus теплообмінника G2/SST + датчик протоку та температури

Elecro HPТип товару ЗапчастиниВиробник Elecro Elecro HP 22790 Цифровий контролер Elecro Heatsmart Plus теплообмінника G2/SST 22790Аналоговий контроллер Elecro 12083Датчик протоки Elecrо 2705 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Цифровий контролер Elecro Heatsmart Plus для управління теплообмінниками. Heatsmart Plus обладнаний сенсорним дисплеєм, що дозволяє керувати усіма опціями обігріву вашого басейну одним натисканням. Пристрій сумісний з BMS (Building Management System) Ready для обміну даними. Система пріоритету дозволяє оптимізувати витрати енергії для підтримки ідеальної температури басейну (розумне управління циркуляційним насосом та фільтрацією). Рекомендовано для теплообмінників Elecro серій G2/SST. Може використовуватись з електронагрівачами, тепловими насосами, котлами. Постачається з датчиком протоку та температури.
Додатково:
Смарт-дисплей з сенсорн м екраном
Готова BMS інтеграція
Функція пріоритетного отоплення
Точний контроль температури з похибкою 0.5 ºC
Комплектація:
Блок управління
Датчик протоку
Датчик температури
Кріплення
Інструкція.
Країна: Велика Британія
Виробник: Elecro
Гарантія: 1 рік.
50