Аналоговий контроллер Elecro теплообмінника G2/SST

Elecro АТип товару ЗапчастиниВиробник Elecro Elecro А 12083 Аналоговий контроллер Elecro теплообмінника G2/SST 12083Цифровий контролер Elecro Heatsmart Plus 22790Датчик протоки Elecrо 2705 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Аналоговий контролер Elecro - це чудовий варіант для керування теплообмінниками серії G2 або SST. Дозволяє оптимізувати витрати енергії для підтримання ідеальної температури басейну.
Температурний діапазон становить від 0 до +45°C, крок налаштування 1.2°C. Завдяки можливості підключення циркуляційного насоса ви заощаджуєте витрату електроенергії. Точність заданої температури забезпечується капілярним температурним датчиком.
Контролер комплектується датчиком протоку, датчиком температури, елементами кріплення.
Додатково
Управління: аналогове
Вибір температури термостата: 0-45°С
Точність: 1.2°С
Датчик протоку
Перемикач потоку
Мінімальний рівень протоку: 4000 л/год
Живлення: 220-240 В
Рівень захисту: IP44
Комплектація
Аналоговий контроллер Elecro теплообмінника G2\SST
Датчик протоку
Датчик температури
Кріплення
Інструкція.
Країна: Велика Британія
Виробник: Elecro
Гарантія: 1 рік.
48