Теплообмінник Elecro SST 95 кВт Titan

SST 95Тип товару ТеплообмінникиВиробник ElecroМакс. об’єм басейну, м³. більше 60 SST 95 47128 95 кВт 4712836 кВт 2524150 кВт 2958475 кВт 36507Датчик протоки Elecrо 2705 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Теплообмінник Elecro SST-95 для обігріву басейнів. Являє собою спіральний трубчастий теплообмінник з твердою оболонкою, яка може працювати під високим тиском. Підійде для нагріву басейнів і СПА з морською, хлорованою або чистою водою. Матеріали забезпечують тривалий термін служби і високий ККД. Підключається до водяного контуру опалення, що працює від газових, піролізних або електричних котлів, до систем сонячних колекторів або теплових насосів. Вбудована кишеня під термостат і датчик протоку.
Нагрівання води в басейні за допомогою цього теплообмінника здійснюється зі швидкістю 1 градус на годину. Потужність у 95 кВт дає змогу виконувати підігрів води в басейнах об'ємом до 95 м3. 
Модель теплообмінника Elecro SST-95 має номінальний потенціал потужності 95 кВт. Тиск первинного контуру до 30 bar дозволяє пряме з'єднання з будь-яким потужним джерелом нагрівання. SST ідеально підходить до використання з бойлером, тепловим насосом, панеллю сонячних батарей. Можливе використання в басейнах з автоматизованою системою дозування хімії. Максимальний тиск на вторинний контур (басейн) становить до 4 bar.
Потужність: 95 кВт
Трубки: титан
Корпус: високотемпературний полімер
Первинний контур: 1"
Вторинний контур: 50/63 мм
Підходить для басейнів до 95 м3. Нагріє воду на 1 градус через 1 - 1,5 години.
Теплообмінник не комплектується датчиком протоки!
Проток на 1-й контур, м³/год 1.1
Проток на 2-й контур, м³/год 12
Використання в солоній воді.
Камера с теплоизоляцией
Фітинги з нержавіючої сталі BS 316L на первинному контурі
Фітинги із спеціального полімерного складу на вторинному контурі
Висока площа теплопередачі
Комплектація
Теплообмінник Elecro SST-95
Фітинги з нержавіючої сталі для первинного контуру
Титанова кишеня для термостату
Датчик протоку: купується окремо
Датчик температури: купується окремо
Фітинги з'єднання, заглушка, прокладка
Кріпильна скоба
Інструкція.
Країна: Велика Британія
Виробник: Elecro
Гарантія: 1 рік.
53