Теплообмінник Maxi-Flo 40 кВт трубчастий

Maxi-Flo 40Тип товару ТеплообмінникиВиробник PahlénМакс. об’єм басейну, м³. 31-40 Maxi-Flo 40 18630 Maxi-Flo 40 кВт 1863060 кВт 2398075 кВт 28770120 кВт 44540 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Maxi-Flo 40 кВт - сучасний теплообмінник для басейну від шведських виробників. Ця модель компактна, універсальна і надійна.
Трубчастий теплообмінник з чудовими нагрівальними властивостями. Підключення в систему фільтрації вертикальне!
Нагрівання води в басейні за допомогою цього теплообмінника здійснюється зі швидкістю 1 градус на годину. Потужність в 40 кВт дозволяє виконувати підігрів води в басейнах об'ємом до 40 м3. Максимальний тиск води з басейну - 10 бар, з котла - 5 бар.
Теплообмінник для басейну - саме те для швидкого й економічного нагріву води. Нагрівач трубчастий, обігріває басейн з високою швидкістю. Всього за кілька годин він здатний створити комфортні умови для плавання. Встановлюється вертикально. На монтаж йде не більше 1 дня.
Корпус і кріплення цієї моделі зроблені з нержавіючої сталі AISI 316L. Це сприяє найвищій надійності та тривалому терміну служби.
Купити Maxi-Flo 40 кВт - означає забезпечити стабільний і швидкий підігрів води в басейні на довгі роки. Якщо вам необхідний якісний нагрівач для басейну, то слід звернути увагу саме на цю модель. Вона підходить як для вуличних, так і для внутрішніх басейнів. Магазин ВодоМаг радий надати вам вигідні умови покупки.
Підходить для басейнів до 40 м3. Нагріє воду на 1 градус через 1 - 1,5 години.
Характеристики:
Номінальна потужність: 40 кВт;
Гідравлічний опір (вода з котла): 0,05 м
Гідравлічний опір (вода з басейну): 0,8 м;
Оптимальний потік ((вода з котла): 25 л/хв;
Оптимальний потік (вода з басейну): 200 л/хв;
Максимальний тиск ((вода з котла): 5 бар;
Максимальний тиск (вода з басейну): 10 бар;
Підключення (вода з котла): 1" (внутрішнє різьблення);
Підключення (вода з басейну): 1½" (внутрішнє різьблення);
- Кислота нержавіюча сталь AISI 316L;
- Висока точність зварних зовнішню оболонку;
- 37 безшовних труб, обладнаних обмежувачів потоку;
- Регульовані кронштейни з кислотостійкої неіржавкої сталі;
- Підключення до котла, теплового насоса, системи сонячних батарей або іншого джерела тепла.
Країна: Швеція
Виробник: Pahlén
Гарантія: 1 рік.
67