Вакуумний ручний пилосос для басейну Kokido 7.5 м(трикутна щітка)

ВТ 7Тип товару Ручний пилососВиробник Kokido ВТ 7 2850 Вакуумний ручний пилосос для басейну Kokido 9 м 3150Вакуумний ручний пилосос для басейну Kokido 10.5 м 3370Вакуумний ручний пилосос для басейну Kokido 12 м 3560Вакуумний ручний пилосос для басейну Kokido 15 м 4100Вакуумний ручний пилосос для басейну Kokido 7.5 м 2850 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Китай
Пропонуємо купити бюджетний та надійний пилосос для басейну - класичний вакуумний ручний пилосос для басейну Kokido Classic. По суті, це прибиральний комплект, який складається зі шланга, щітки для дна і телескопічної штанги. Щітка приєднується до телескопічної штанги. Один з кінців шланга приєднується до щітки, інший кінець до пилососної форсунки або безпосередньо до скімера басейну. Як всмоктувальний насос і фільтр використовується фільтрувальна система басейну.
У комплекті йдуть:
Характеристики:
Басейн до 5 м завдовжки!
Виробник: Kokido
Країна: Китай.
Виробник Kokido
Гарантія 12 місяців.
63