Ручний пилосос Kokido Voltera 25

Voltera 25Тип товару Ручний пилососВиробник KokidoЖивлення пилососа Від акумулятора Voltera 25 9717 Ручний пилосос Kokido Voltera 25 9717Ручний пилосос Kokido Voltera 35 10619Ручний пилосос Kokido Voltera 56 13817Ручний пилосос Kokido Voltera 75 19147 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Китай
Ручний пилосос Kokido Voltera 25 – це ідеальне рішення для обслуговування наземних басейнів площею до 35 м². Модель працює від вбудованого акумулятора, що заряджається.
Пилосос відмінно підходить для листя та іншого дрібного сміття. Не вимагає дротів, підключення до мережі, шлангів. Повністю автономний. Має щітку із фільтром, що прискорює очищення дна басейну. Місткість фільтра 0.8 л.
Завдяки простому замку відкрити пилосос і видалити сміття, що зібралося, не складе труднощів. Спеціальна обертова головка круглої форми розрахована на посилене всмоктування. Магнітний перемикач забезпечує абсолютну герметизацію пилососу.
Система фільтрації пилососа включає 2 фільтри: стандартний та тонкий. Для прибирання необхідна телескопічна штанга.
Час роботи на одному заряді: 40 хв
Час повної зарядки: 4-6 год
Продуктивність, м³/год 2.7
Живлення: акумулятор Li-ion 7.4 В
Літій-іонна батарея зі збільшеним терміном служби
Час до повної зарядки 4-6 год
Мішок для сміття 800 мл
Підходить під будь-які стандартні штанги
Спеціальна обертова головка круглої форми розрахована на посилене всмоктування
Система фільтрації пилососу включає 2 фільтри: стандартний та тонкий
Простий замок: очистити пилосос від сміття не складе труднощів
Комплектація
Поворотна прозора всмоктувальна головка
Стандартний сітчастий конус фільтру з нержавіючої сталі
Фільтр тонкого очищення
Інструкція.
Виробник Kokido
Гарантія 12 місяців.
51