Сходи для напівзаглиблених басейнів Hayward (4 сходинки), AISI-304

Hayward4Тип товару Сходи для басейнівВиробник HaywardКількість сходинок 4 5 Hayward4 17243 Сходи для напівзаглиблених басейнів Hayward (4 сходинки), AISI-304 17243Сходи для напівзаглиблених басейнів Hayward (5 сходинок), AISI-304 18791 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Сходи Hayward - це ідеальний варіант для напівзаглиблених басейнів. Поручні сходів виконані з нержавіючої сталі марки AISI 304. Платформа та сходи виготовлені з міцного ABS-пластику.
Сходи встановлюються над бортом басейну і не кріпляться до його основи, що дає змогу встановити їх у будь-якому місці. Одна частина сходів спирається на дно басейну, інша на поверхню біля борту.
Кількість сходинок: 1+4
Маса навантаження на сходи: 150 кг
Матеріал Нержавіюча сталь AISI 304
Матеріал ступенів: ABS-пластик
Комплектація:
Сходи Hayward
Гумові заглушки
Кріпильні елементи: заставні склянки, фіксатори, болти, саморізи
Вага в упаковці, кг 18
Виробник Hayward
Країна виробник Франція
Гарантія 12 місяців.
31