Клей для труб ПВХ Bailey L-6023 118 мл(118 мл-946 мл)

Bailey LТип товару Клей та праймерВиробник Bailey Bailey L 170 Клей для труб ПВХ Bailey L-6023 118 мл 170Клей для труб ПВХ Bailey L-6023 237 мл 298Клей для труб ПВХ Bailey L-6023 473 мл 546Клей для труб ПВХ Bailey L-6023 946 мл 863 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Клей призначений для склеювання труб з ПВХ (полівінілхлорид). При нанесенні на ПВХ вироби клей розчиняє стінки труби і фітинга, тобто відбувається метод холодного зварювання, при якому можна роз'єднати тільки механічним шляхом.
Перед тим як наносити клей для труб ПВХ на позначені ділянки, проводять знежирення і очищення їхньої поверхні за допомогою очищувача.
Клей Bailey рекомендований для труб з ПВХ діаметром до 8" (200 мм) і ПВХ листів середнього розміру, відповідно до стандартів SCH 80, SCH 40, DIN. Ефективний для гнучких і жорстких систем ПВХ трубопроводів, побутового та промислового призначення.
Сфера застосування: організація жорстких і гнучких трубопровідних систем, в тому числі трубопроводи для питної води, технологічні трубопроводи для басейнів, SPA, систем зрошення та вентиляції.
Практична зручна банка з пензликом
Підходить для систем з питною водою
Рекомендовано зберігати в добре вентильованому приміщенні або на вулиці в тіні при температурі від + 5 °С до + 44 °С, далеко від прямих сонячних променів
Не допускати попадання в каналізацію
Використовувати тільки в добре провітрюваних приміщеннях або на вулиці
Виробник Bailey
Термін придатності 36 місяців.


56