Скімер Kripsol SKSL.C Standard лайнер

Kripsol SKSL.CТип товару СкімериВиробник Kripsol Kripsol SKSL.C 4816 Скімер Kripsol SKSL.C Standard лайнер 4816Standard бетон 3354Wide бетон 4472Wide лайнер 6708Standard з латунними вставками, лайнер 5848Wide з латунними вставками, лайнер 8428 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Скімери під бетон Kripsol виготовлені з білого ABS пластику, цей матеріал стійкий до впливу хімічних речовин і атмосферних впливів.
Кругла кришка встановлена на квадратному або круглому каркасі. Регульована кришка, що обертається. Кришка на шарнірах прикріплюється легко замінними стрижнями з ABS пластику. Висота може регулюватися за допомогою вертикального подовжувача, модель EXT.C.
Пропускна можливість: 83.3 л/хв
Кришка на шарнірах кріпиться легко за допомогою замінних стрижнів з ABS пластику
Вхідне з'єднання: 1½"
Дренажне з'єднання: зовнішній діаметр 63 мм
Зливне з'єднання: внутрішній діаметр 50 мм.
59