Форсунка стінова Kripsol BOL 20.C лайнер

BOL 20.CТип товару ФорсункиВиробник Kripsol BOL 20.C 710 BOL 20.C лайнер 710BOR20.C бетон 511Прохід Kripsol PM51.C бетон 677Прохід Kripsol PM52.C лайнер 658 Самовивіз зі складу м.Дніпро: з вами на протязі 30 хвилин зв'яжеться наш співробітник, для уточнення деталей замовлення і проінформує адресу склада.

Доставка Новою поштою: Вартість доставки розраховується згідно з тарифами перевізника і не завжди відповідає формі, що автоматично заповнюється. Страховка доставки оцінюється в 0,5% від декларованої вартості товару, автоматично це значення не враховується.

Стінові форсунки KRIPSOL для плавальних басейнів під бетон, виготовлені з білого ABS пластику. Моделі BOL з регульованою кулею. Всі моделі включають шарнірні шурупи з нержавіючої сталі.
Форсунка призначена для встановлення в стіну басейнів скіммерного типу, оздоблених плівкою, а також плиткою або мозаїкою.
Має регулювальну кульку напрямку потоку води.
Має продуктивність близько 5 м3/год.
Форсунка виготовлена з міцного ABS-пластику, який стійкий до впливу зовнішніх агресивних чинників, таких як хлор і ультрафіолет.
Форсунки мають класичний дизайн і мають чудовий вигляд як елемент оформлення.
Виходячи зі значень продуктивності насоса і об'єму чаші, розраховується кількість стінних форсунок для оснащення басейну.
Підключення: різьблення зовнішнє 2'' або клей всередині 50 мм.
Внутрішній шар: 20 мм
Характеристики:
Торгова марка: Kripsol
Країна-виробник: Іспанія.
46